Triple Blended

Wij staan naast je!

Maak kennis met de mensen achter de Triple Blended. We bieden je een op praktijkervaring gebaseerde aanpak. De formule is altijd maatwerk en bouwt voort op wat er in jouw organisatie al is.

We maken graag kennis met je!

Wie zijn we?

Triple Blended is een onderneming van Maria Boelens en Gerrit Jan Bargeman; beiden doorgewinterde professionals als het gaat om retail, verkoop, leiderschap en ontwikkeling! Samen met Lise van Well als opleidingskundige, zetten Gerrit Jan en Maria bij veel retailers het bedrijf in beweging. Daarbij maken ze ook gebruik van de inzet van andere specialisten op het gebied van opleiding, training en communicatie.

Echt

Wij zijn eerlijk, open en durven af en toe het randje op te zoeken. Dat doen we bewust! We willen jou, het team en de complete organisatie namelijk stimuleren om de volgende stap te zetten.

Praktisch en samen

Elke Triple Groei Coach komt uit de praktijk en weet als geen ander wat er gebeurt op de werkvloer. Contact met klanten en medewerkers en alles wat verder  nog meer op je bord ligt; wij weten wat er speelt. Wij staan naast jou; we doen het samen! Van ons krijg je praktische tips en tools die direct toepasbaar zijn in jouw praktijk.

Progressiegericht

Progressiegericht coachen is niet gericht op het overtuigen van mensen maar op het stimuleren van groei. Het is een aanpak die teams, organisaties en individuen helpt om stap voor stap progressie te bereiken richting de gewenste situatie. Op die manier bereik je doelen die betekenisvol zijn.

Contactgegevens

Meer weten? Een vrijblijvende afspraak plannen of gewoon eens met ons van gedachten wisselen? Het kan allemaal. We gaan graag met je in gesprek!

Tripklompen 17 7921 RS Zuidwolde

+31 (0)6 53 81 34 06

info@tripleblended.nl

Stuur je ons liever een berichtje?

Soms komt bellen of zelf een mailtje sturen even niet uit; geen probleem! Laat je gegevens hier achter en je hoort binnen 24 uur iets van ons.

[contact-form-7 id="45"]