Triple Groei Formule

Focus op groei

Onze formule brengt jou;

  • Meer blije medewerkers & klanten
  • Rust, jouw bedrijf is een geoliede machine
  • Focus op ontwikkeling en groei

Wij zijn er voor retailorganisaties met 10-100 medewerkers en we richten ons op groei van de organisatie door het ontwikkelen van ondernemer, leidinggevenden en medewerkers.

We sturen jou nooit met een kluitje het riet in, we staan naast jou en doen het samen.

Zodra we aan de slag gaan met de Triple Groei Formule in jouw organisatie resulteert dit in groei van medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en financiële resultaten. De resultaten maken we inzichtelijk in jouw eigen Triple Groei KPI Dashboard.

En wist je dat je nooit aan ons vastzit? Ook al beoordelen onze klanten ons altijd heel positief, ook wij zijn maar mensen. Mocht je nu een keer toch niet tevreden zijn, dan gaan we uiteraard onze stinkende best doen om te zorgen dat je dat wel weer wordt. Wil je toch onverhoopt stoppen? Dan kan dat bij ons op elk moment en natuurlijk zonder enige verplichting!

Download hier geheel vrijblijvend onze groei whitepaper

Medewerkerstevredenheid

Op regelmatige basis meten wij de tevredenheid van jouw medewerkers. Dit doen wij niet door gebruik te maken van een geautomatiseerd systeem. Wij gaan persoonlijk met je medewerkers in gesprek. Uiteraard zorgen we altijd voor een veilige situatie. Samen gaan we met de resultaten aan de slag en kijken we hoe we de tevredenheid nog verder kunnen verbeteren.

Klanttevredenheid

Doorlopend meten wij de mate van de tevredenheid van jouw klanten. Ook dit doen we door het voeren van een persoonlijk gesprek in de winkel of een belletje achteraf. De reden dat we geen geautomatiseerd systeem gebruiken is dat wij iedereen willen kunnen bereiken. Bij een geautomatiseerd systeem reageren namelijk vaak de hele tevreden of de juist minder tevreden klanten, waardoor je de klant die ‘gewoon’ tevreden is vaak mist.

Financiële resultaten

Richt je op groei en ontwikkeling van de mensen in de organisatie en stel hierbij de klant centraal. Je zult zien dat het bijdraagt in het behalen van betere financiële resultaten;  verbetering die ontstaat vanuit een positieve groei mindset!

Triple Groei Formule

Wat wij concreet doen:

  • Wij structureren alle gesprekken in de organisatie en zitten deze (als dat gewenst is) voor. Het gaat hierbij om werk-, team-, en afdelingsoverleg en de personeelsgesprekken
  • Wij stellen samen met jou het ideale team samen
  • Wij coachen/trainen en begeleiden de ondernemer/bedrijfsleider
  • Wij verzorgen trainingen voor de medewerkers en coachen hen op de werkvloer
  • Wij meten medewerkers- en klanttevredenheid en schrijven hiervoor een groeiplan
Meer info

Klanten

Wij ondersteunen retailers door het hele land

Wij zijn nergens beter op onze plek dan bij retailers.  Naast onze inspirerende coachingsvaardigheden en niet te temmen honger naar het helpen bij groei, komt iedereen bij Triple Blended uit de praktijk. We weten dus als geen ander wat er leeft op zowel de winkelvloer als binnen het directieteam van een winkelorganisatie.

Meer info

Groeiscan

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak dan gebruik van onze gratis Triple Groei Scan en ontvang ons vrijblijvend advies over jouw groeimogelijkheden.

Doe jouw Groeiscan

Kenniscentrum

Wij delen graag onze kennis met je!

Met onze video’s, boeken, blogs en formats hopen we je te inspireren, hulp te bieden en vooral een stapje verder te brengen. Kijk daarom gerust eens rond in ons kenniscentrum. Mis je iets? Laat het ons weten via groei@tripleblended.nl

Meer info

Klanten

Verder praten?

Maak dan gebruik van onze gratis Triple Groei Scan en ontvang  ons vrijblijvend advies over jouw groeimogelijkheden.

Plan jouw Triple Groei Sessie

Triple Groei Sessie

Verder praten?

Maak dan gebruik van onze gratis Triple Groei Scan en ontvang  ons vrijblijvend advies over jouw groeimogelijkheden.