[layerslider id="17"]

Wat wij doen

Triple Blended Triple heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het trainen van verkoopmedewerkers. Dankzij een opleidingskundig team en trainers uit de retail, horeca, zakelijke dienstverlening-praktijk bieden we een trainingsaanbod dat varieert van praktische verkooptrainingen tot leiderschap en coaching van ondernemers.

Retail

Horeca

Service

Praktische teamtrainingen: klantgericht verkopen

Zichtbare resultaatverbetering van vloerteams

Profiteer van meer dan 15 jaar ervaring in het trainen van nieuw gedrag voor winkelorganisaties en landelijke ketens. Met ons opleidingskundig team stellen we een training op maat samen, afgestemd op de wensen van jouw organisatie.

Lees meer
[layerslider id="6" class="slider_trainingen"]

Praktische leiderschapstrainingen: professioneel management

Goed leidinggeven kan jouw team tot grote hoogten stuwen. Verbeter je vaardigheden stap voor stap. Van gesprekstechnieken tot financiën en personeelszaken: zo word je een betere leidinggevende.

Lees meer
[layerslider id="9" class="slider_trainingen"]

Praktische MKB-coaching: voor ondernemers

Vergroot de waarde van je zaak. Als ondernemer heb je meer invloed op de waarde van je zaak dan je misschien denkt. Dankzij onze coaching kom je in je kracht te staan en maak je stappen in je persoonlijke ontwikkeling en werkgerelateerde vaardigheden.

 

Lees meer
[layerslider id="13" class="slider_trainingen"]

Retailmasters: hét inwerkprogramma

Meer betrokkenheid, meer kwaliteit

Het personeelsverloop verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit verbeteren? Retailmasters pakt het bij de bron aan: de inwerkperiode van nieuwe medewerkers. Een compleet onboarding-programma voor retail, wetenschappelijk onderbouwd.

Lees meer