Je eigen weg gaan, een bewuste keuze maken en je hart volgen; dat is heel erg dapper en verdient alle respect. Dat daar ook afscheid nemen bij hoort, vinden we wat minder leuk. Maar dat is part of the deal wanneer je ergens weggaat. Het bewijst eigenlijk echter alleen maar hoe goed je het met elkaar hebt gehad…

Na 7 mooie jaren heeft onze partner Ronald Bangma besloten zijn hart te volgen en zijn eigen weg te gaan. Ronald stond samen met Gerrit Jan Bargeman aan de wieg van ons bedrijf en bouwde aan het succes van triple blended. Wij zijn hem daar heel erg dankbaar voor!

Ronald is tot zijn keuze gekomen omdat hij merkte dat hij zijn focus liever op een enkele opdracht wilde leggen; en niet meer de aandacht te moeten verdelen over meerdere klanten en vraagstukken en daarnaast ook te moeten ondernemen. Wij snappen dat en respecteren Ronalds keuze om verder te gaan in loondienst. Zoals hij het zelf omschrijft: ‘Mijn loopbaan zet zich nu voort in loondienst, een volgende stap waar ik erg naar uit kijk. Wat hebben we mooie stappen gemaakt met triple blended; we zijn gegroeid, we hebben geïnnoveerd, we hebben mooie klanten gekregen én we hebben altijd elkaar gehad. Ik wil jullie en onze klanten heel erg bedanken voor de mooie dingen die we samen hebben gedaan. We komen elkaar vast weer tegen!’

Wat betekent het vertrek van Ronald voor onze werkzaamheden? De opleidingskundige taken die Ronald binnen triple blended  uitvoerde worden o.a. overgenomen door opleidingskundige Hiske Ouwerkerk. Hiske is al een paar jaar in dienst bij triple blended en zelfstandig al verantwoordelijk voor een aantal complexe opleidingstrajecten bij onze opdrachtgevers. De trainingen zijn inmiddels overgenomen door o.a. Petra ten Hoor-Schmidt, Johan de Meij en Sjoerd Scheepmaker; professionals uit het vakgebied die al enige tijd aan triple blended verbonden zijn. We zijn ervan overtuigd dat we met ons team verder kunnen bouwen aan de mooie projecten die we voor onze klanten mogen uitvoeren.

Voor nu is het dus tijd om afscheid te nemen van Ronald Bangma en hem het podium te geven dat hij verdient: daarom zeggen we ook met grote letters DANK JE WEL! We vonden het een eer om met jou te werken, te discussiëren, te ontdekken, te ondernemen en niet in de laatste plaats veel plezier te maken. We wensen je alle goeds voor de toekomst!

Maria Boelens & Gerrit Jan Bargeman
November 2018