Praktische teamtrainingen

Praktische teamtrainingen: klantgericht verkopen

Triple Blended Triple heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het trainen van verkoopmedewerkers. Dankzij een opleidingskundig team en trainers uit de retail, horeca, zakelijkedienstverlening-praktijk bieden we een trainingsaanbod dat varieert van praktische verkooptrainingen tot leiderschap en coaching van ondernemers.

Deelnemers gaan aan de slag met professionele trainers, op weg naar de volgende haalbare stap. Tegelijkertijd coachen we ook de ondernemer, zodat de nieuwe vaardigheden goed in het team worden verankerd. Onze verkooptraining is praktisch, to-the-point en gericht op wat jullie willen leren.

Opzet verkooptraining
Samen bepalen we de doelstelling van de training. Welk gedrag wil je meer zien bij medewerkers met klantcontact? Wat moet het opleveren? Naast een klassikale training bestaat deze training ook uit coaching op de werkvloer. Wij trainen al 15 jaar winkels en kennen jullie klanten. Zo geven we tips uit de verkooppraktijk, die deelnemers naar het volgende level brengen. Desgewenst schakelen we een mystery shopper in.

Leerdoelen
De training bestaat uit heel praktische eye-openers:

  • Hoe begroet je een klant?
  • Wat maakt van jou een effectieve verkoper?
  • Hoe speel je in op verschillende klanttypen?
  • Hoe sluit je een deal en hoe rond je deze goed af?

 

Neem contact op