Triple blended feliciteert haar partner Maria Boelens!

Maria bracht in 2013 het succesvolle boek ‘Klanten komen altijd van rechts!’ uit, waarin zij de klantgerichtheid in Nederland op pakkende wijze analyseerde en beschreef.

Het boek werd in 2018 opnieuw uitgebracht waarbij Maria nieuwe tips en actualiteiten toevoegde. Zo ontmoette Maria diverse ondernemers en beleidsbepalers van buiten de retail en sprak zij met hen over hun visie op klantgerichtheid. Geloof ons: hun tips zijn van grote waarde voor iedereen die met klanten te maken heeft; in iedere branche!

Maria’s boek is inmiddels alweer aan een herdruk toe! Een prachtige prestatie, waarmee we Maria dan ook van harte feliciteren. Het nieuwe boek kost normaal  € 19,95, speciaal voor de bezoekers van onze website is een gesigneerde versie van Maria’s boek te koop voor € 15,95 (de verzendkosten bedragen slechts  € 1,95)!

Ben je geïnteresseerd? Je kunt  jouw speciale authors-copy bestellen bij triple blended.  Vermeld in je bestelling voor wie het boek bestemd is en Maria voegt ook nog een persoonlijke noot toe.

Tip: het boek is ook een leuk eindejaarsgeschenk voor je medewerkers.

Bestel hier je exemplaar!