Een interactieve themadag voor de medewerkers van tandartspraktijk Quadratand

Zuidwolde, november 2018. De toegevoegde waarde van klantgerichtheid en samenwerken is ook in de zorg een interessant onderwerp dat aandacht verdient. Hoe ga je om met je patiënten/cliënten? En hoe bereik je als team een goed resultaat waar zowel de patiënt als de praktijk baat bij hebben?

Onlangs organiseerde triple blended een interactieve themadag voor de medewerkers van tandartspraktijk Quadratand in Zuidwolde. De insteek? Op eigen locatie een gezellige en vooral leerzame dag organiseren voor het complete team van tandartsen, assistenten, mondhygiënisten, en receptionisten. De focus lag op klant- en oplossingsgerichtheid en samenwerken!

De medewerkers hebben gewerkt in teams. Onder leiding van een professionele trainer werd er gediscussieerd, van elkaar geleerd en geoefend. Hun vaardigheid om samen te werken werd op de proef gesteld door uit te breken uit een escape room. De workshops ‘feedback geven’ en ‘klantgerichtheid’ werden gezamenlijk  gevolgd. Volgens de deelnemers was het een intensieve en geslaagde dag waarbij de het team van de Zuidwoldense tandartspraktijk met andere ogen naar hun werk, elkaar en de patiënten leerde kijken.

Ook interesse in zo’n intensieve, interactieve en laagdrempelige mini cursus, toegespitst op jouw organisatie? Geef bij ons aan waar je kennisvraag ligt en wij maken een dagprogramma op maat! Een leuk idee voor een jaarafsluiting of teamdag!

info@tripleblended.nl
Maria Boelens: 06 53 81 34 06